Ko smo mi?1

GORDINA D.O.O. BEOGRAD REGISTROVANA JE 2006 GODINE. U G O V O R O M  J E  P R E U Z E L A  D E O  U V O Z N O G  P R O G R A M A GORDINE IMPEX KOJA OD 2001 GODINE NA TRŽIŠTE PLASIRA NOKATNU KOZMETIKU. PREUZETI ASORTIMAN OPREDELJEN JE ZA PROFESIONALNU UPOTREBU, KVALITATIVNO JE UNAPREĐEN, KVANTITATIVNO UVEĆAN PRATI GA INTERNI KATALOG, A OD 2010. GODINE I VAŽNA AKTIVNOST KOJA SE ODVIJA U OTVORENOM CENTRU ZA EDUKACIJU SA PREPARATIMA GORDINA.

 NA SERTIFIKOVANOJ OBUCI ZA MANIKIR
NA SERTIFIKOVANOJ OBUCI ZA PEDIKIR.

OD MAJA 2013. GODINE I AKTIVNOSTI KOJE SE ODVIJAJU U NOVOOTVORENOM CENTRU ZA EDUKACIJU PREKO KONFERENCIJSKE VIDEO-VEZE NA SERTIFIKOVANOJ ONLINE OBUCI ZA MANIKIR.

2MATERIJAL PRIBOR I HEMIJA KOJI SU DEO PRODAJNOG PROGRAMA GORDINE UGOVORENI SU I UVEZENI IZ FABRIKA VELIKIH TEHNOLOŠKIH SISTEMA AMERIČKOG I EVROPSKOG KAPITALA PLASIRANOG NA DALEKOM ISTOKU KINI, KOREJI I HONG KONGU.
UPOTREBLJAVAJU SE U EDUKACIONOM CENTRU NA OBUCI ZA MANIKIR I OBUCI ZA PEDIKIR. DOBROG SU KVALITETA I SA POVOLJNIM CENAMA. I DOPRINELI SU DA USLUGA NAŠIH KOMINTENATA BUDE TRAŽENA I PRODAVANA.

 

 

Po čemu smo poznati?

3

 

PO IZUZETNO KVALITETNIM VEŠTAČKIM NOKTIMA ENGLESKE KOMPANIJE QUEENS PROIZVEDENIH U KOREJI. U NAŠOJ PRODAJI JE ŠEST VRSTA TIPSI.

 

 

4PO KVALITETNIM TURPIJAMA ZA MANIKIR I PEDIKIR RAZLIČITIH VELIČINA I GRANULACIJE.

 

 

5

PO KVALITETNIM ELEKTRIČNIM TURPIJAMA ZA MANIKIR I PEDIKIR.

 

 

6

PO VELIKOM ASORTIMANU MANIKIR I PEDIKIR PRIBORA I PREPARATA - PROIZVEDENIH U POZNATOJ FABRICI MEDICINSKIH INSTRUMENATA MEDICA INTERNATIONAL.7

Program detaljno...

 

 

8

PO ŠIROKOM ASORTIMAN UV GELOVA.

 

PO AKRIL PROGRAMU

 

 

15 

PO VELIKOM IZBORA ČETKICA ZA GEL I AKRIL.

 

 

9 

PO UV LAMPAMA I KOMPLETNOM MATERIJALU ZA OVE TEHNIKE.

         10

 

 

11 

PO AKRILNIM BOJAMA.

     10

 

 

12

PO DEPIL PROGRAMU BELGIJSKE KOMPANIJE VINCENT RAYA GROUP KOJI UVOZIMO IZ FABRIKE U HONG KONGU SA POSEBNIM NAGLASKOM NA KVALITET TOPILICA ZA VOSAK KAO I KVALITET HLADNOG VOSKA ZA DEPILACIJU.

 13

 

 

PO KVALITETNIM LAKOVIMA ZA NOKTE I CRTAČIMA ZA NOKTE IZRAELSKE KOMPANIJE  -CHIC- KOJI SE MOGU NAĆI U ENGLESKOJ, KIPRU, KANADI, HONG KONGU , SLOVENIJI A SA NAŠIM UVOZOM I U PODAJI GORDINE.14
Pogledajte program...